Det Fastnar

God morgon, eller det är inte en så god morgon egentligen då jag fortfarande mår dåligt för igår. 

Det är ju som jag säger, sånt fastnar och sånt sårar och det är inte direkt något jag kommer glömma så där lätt. Det är det enda jag tänker på just nu. Jag har ingen ork till att göra något då ”du behöver inte äta någonting då du ser ut att klara dig ändå” gnager i mitt huvud, och jag har inte heller någon aptit då jag inte är sugen på att äta nu när någon har kallat mig tjock. Jag är hungrig men känner mig bara tjock och mår illa när jag äter, det gjorde jag i alla fall när jag åt middag igår, det var inte gott alls och jag ville inte ha, men jag tvingade i mig maten.

Men nu ska jag inte ha depptalk här i bloggen för er, ni vet nu att jag är lite nedstämd på grund av händelsen igår, men jag tänkte istället fokusera på något roligt och på mitt eviga tjatande om att hitta en blazer. Jag tror att jag har ändrat mig lite angående det då jag imorse upptäckte hur kallt det har blivit och att jag inte har en jacka som värmer mig. Jag har sagt att jag gillar hösten, och det gör jag, men om man inte har en snygg och värmande jacka så är det inte lika roligt. Så jag ska nu vidga mina vyer och försöka hitta en blazer/kavaj som är varmfodrad, eller en jacka som är så lik en blazer man kan komma. Jag vill mest bara att det ska vara tajt, så vart kan jag hitta det? Och vilket material värmer mest? Ull? Bomull? Polyester? Jag kan inget om material eller något om deras värmeförmåga så om någon vet något så skriv gärna, annars så så får jag fråga min goda vän Google.

Jag vet inte vad jag ska lägga upp för bild så jag bjuder på en bild som togs i början på 2012. Bilden har inget med inlägget att göra men jag tycker den är fin 🙂

Image

One Comment

  1. gina har en jacka och du ska inte må dåligt han menade inte så du har tolkat det fel