3 Punkter

Nu är jag hemma, eller jag har varit hemma i snart 2 timmar men jag har just avslutat 1 timmes rask promenad på mitt löpband här hemma. Jag lyckades itne ta mig till gymmet idag då jag glömde mina träningskläder hemma och jag vet hur jag blir när jag kommer hem från jobbet, min energi försvinner helt så det kommer vara rätt så omöjligt att ta mig till gymmet, så då fick det bli en rask promenad istället. Men det är bra med konditionsträning också och all träning är bra träning.

Men jag har 3 punkter att avklara ikväll, punkt 1 var att träna så den är avklarad, sen så ska jag fixa lite med bloggdesignen och sen ha lite skönhetsfix med scrubb, BUS och fix av naglar. Men först så måste jag ducha, jag är helt dränkt i svett, blä!

+ Träna/promenad på 1 timme.

– Fixa lite med bloggen.

-Smörja in kroppen i BUS och fixa naglarna.