Då Var Det Måndag Igen

God morgon, eller jag kanske ska säga god förmiddag då klockan snart är 11 på förmiddagen.

Men jag har inte haft någon möjlighet att blogga på morgonen då det har varit folk i receptionen på jobbet nonstop tills för kanske 30 minuter sedan. Det har alltså varit full rulle med mycket att göra men det var något som jag hade förväntat mig då det är måndag och måndagar innebär alltid många besökare. Men jag får hoppas att det blir lugnare nu under dagen för känner mig väldigt trött idag, och så måste jag försöka hitta en relativt varm kavaj/blazer på nätet, för den blazern som låg i paket nummer 3 och som jag hade beställt från Zalando var alldeles för kort så den blev det även retur på. Inget jag beställer verkar passa, det är så hopplöst. 

Image

One Comment

  1. Gina har en snygg kavaj/jacka märket new clasic. Gå ut o titta i affärena. Täby har byggt ut o fått fler shoppar. Ta ett varv på åhlens . Affärerna får in nytt hela tiden.