Ett Fint Innehåll

Hej hej

Jag vet, jag har uppdaterat dåligt i helgen men det tar jag igrn imorgon då en ny vecka börjar. Har inte gjort något speciellt idag förutom att fixa en massa här hemma, städa rummet och förbereda för en ny vecka.
Men jag tänkte visa för er vad jag fick i mitt andra paket och det var ett efterlängtat paket från Reddville, jag trodde ni hade glömt mig då jag inte har fått något utskick från er på kanske två månader. Men nu äntligen så kom det på posten och ni har återigen valt att sammarbeta med Pronaxen som är en värktablett mot mensvärk som ni kan hitta på apoteket. Det är bra att ni på Reddville uppmärksammar att det finns en värktablett som är helt fokuserad och riktad mot mensvärk för det finns inget som är jobbigare än dom smärtorna, och jag tror att det är många tjejer där ute som kommer bli så glada av att veta att denna tablett finns.
Jag tackar även för det fina VIP paketet jag fick, ni är så underbara.

Paketet innehöll: Ett armband från Indiska, en mascara från Oriflame, en hårmask från Maria Nila och så självklart tamponger. Tack!

image

image

image

image