Vem Är Den Starka Av Er?

Jag blir helt ärligt så jäkla förbannad och äcklad när jag läser om hur folk behandlar andra. Att man ens har den karaktären att se det som något roligt med att trycka ner andra, förnedra andra, få andra att må riktigt dåligt och ibland även skada dom fysiskt. Jag blir riktigt äcklad av det och jag vill bara gå in i deras huvudet för att ens ha en möjlighet till att förstå hur man kan vara så hemsk. 

Detta skriver jag i och med att mobbning uppmärksammans mer och mer för varje dag som går, och efter den uppmärksammande nollningen som genomförs på Lundbergsskolan, där två elever brändes med ett strykjärn så kände jag ett slag i magen. Hur kan barn/ungdomar vara så jäkla hemska? Jag förstår inte det, jag förstår inte hur man kan tycka det är kul, som en självklarhet, coolt och statusbringande att första livet för en annan. Vart är det coola i det? Helt ärligt, vem är det som är den starka av er? Mobbaren eller den som blir mobbad? Det finns ingen som är så stark som mobbningsoffret är, för den personen får stå ut med så mycket skit och förnedring under sin tid i skolan, men den personen tar sig fortfarande dit trots risken att bli förlöjligad och sårad. Jag tror helt ärligt att den personen som det är mest fel på är den som mobbar. Det är den personen som har det lägsta självförtroendet men måste trycka ner andra för att må bättre själv och för att dölja sina egna fel och brister för dom runt omkring sig. Det är personen som mobbar som säkerligen har flest problem hemma och tar därför ut sin frustration på den ”svaga” i klassen, istället för att ta tag i sina problem hos en psykolog eller stänga in det inombords. Det är helt klart mobbaren som känner att sitt liv är så meningslöst att det enda den personen ser någon mening i att göra är att göra en annan personens liv mer meningslöst än sitt.

Till alla er mobbare där ute så vill jag säga er att ni är dom mest patetiska, omogna, hemska och osympatiska personerna som finns, behandla andra så som ni själva vill bli behandlade finns det något som heter, har ni hört talas om det? Tydligen så har ni inte det då ni väldigt gärna verkar vilja bli brända med strykjärn, bli förnedrade och bli inputtade i väggar osv, för det är ju så ni behandlar andra. Hur har ens era föräldrar uppfostrat er? Till att agera som svin? Tänk att godhet, omtanke och respekt för era medmänniskor kommer ta er så mycket längre i livet än att trycka ner folk, för ingen sympatiserar med en mobbare då alla vet att enda anledningen till att ni måste trycka ner och förnedra andra är för att ni ska dölja era fel och brister, så att folk inte ska se er som dom riktiga förlorarna i livet. 

Image

 

Image

 

Image

 

Image