Tre Paket

God morgon.

Äntligen så är det fredag och jag sitter här på jobbet och har ont i magen, men är det den tiden på månaden så är det. Men värst vad jag delar med mig för er, berättar att jag har min lingonvecka just nu, men det är väl inte så konstigt att jag har det, jag är ju en tjej. 

Men i alla fall, jag sitter på jobbet och kollar kläder, jag kan verkligen inte slita mig från att göra det. Men jag får verkligen inte shoppa något mer denna månad (tills nästa lön) då jag har en väldigt liten budget just nu. Men att nätshoppa går ändå för det kan man betala på faktura 😉 Men jag sitter och spanar in nellys utbud och ska nog beställa något, är verkligen desperat efter ett par nya byxor så ska försöka hitta ett par och sen så har jag hittat en snygg topp som är intressant. Men ska kolla vidare.

Hemma har jag i alla fall tre paket som ligger och väntar på att öppnas, eller jag har redan öppnat ett, den från H&M, men inget av det jag hade beställt därifrån passade förutom ett armband så det blir retur på resten. Det är så tråkigt då jag verkligen är i behov av nya kläder men passar det inte så passar det inte. Jag får hoppas att blazern från Zalando sitter bra, och så är jag nyfiken vad det hårda paketet innehåller.

image
image
image