Vad Ska Jag Välja?

God morgon på er, har ni det fint denna torsdags förmiddag?

Jag har det bra och lugnt här på jobbet då det inte har varit många besökare som har kommit förbi receptionen ännu. Jag känner mig lite konstig i magen, som att mensen är påväg (det trodde jag även i helgen men den har inte kommit ännu) så jag hoppas att det är mensvärk som jag känner nu för annars vet jag inte vad det kan vara. 

Men jag sitter i alla fall på jobbet och fixar lite med bloggen, jag ska snart börja fixa mer med designen men innan dess så måste jag skapa en egen domän och då hade jag tänkt att det antingen skulle avslutas med .se eller .com men den tanken bara slogs i spillror då båda dom domänerna är upptagna. Så nu sitter jag och funderar på om jag ska ta domänen .nu och heta byemilia.nu istället. Hur låter det? Har det en bra klang och ser det bra ut? jag tycker det här är så svårt för jag hade verkligen sett framemot att ha en .se eller .com domän så nu får jag ta det näst bästa.

Så hur låter byemilia.nu? Vad tycker ni!

Image