Flowers In The Background

Hej på er.

Jag har itne så mycket att säga denna onsdagsmorgon, det känns inte som att jag har vaknat riktigt än då mitt huvud fortfarande är lite segt. Men idag så har jag en del saker som jag hade tänkt fixa medans jag sitter här på jobbet. Jag ska bland annat uppdatera mitt CV och mitt personliga brev då jag känner att det är dags att förnya mitt jobb då jag vill utmana mig mer och komma ut på nya äventyr (inom jobbvärlden då), så jag ska även då hitta nya jobb som jag kan söka och jag hittade faktiskt ett igår som såg intressant ut men jag ska kolla in det lite mer för att se om det kan passa. Sen så ska jag även kolla in lite tränings videosar för att se hur Bikini Fitness modeller tränar för att få sina kroppar, så att jag kan få mer motivation och göra samma övningar så att jag också får resultat. Men det är det som står på mitt jobbschema idag, vad jag vet nu i alla fall, vad ska ni göra under dagen? 🙂

Image