Drar Sönder Mina Läppar

Ibland så blir mina läppar väldigt torra, det brukar främst hända under de kalla månaderna men ibland så känner mina läppar att det kan vara kul att torka ut lite så att Emilia får sitt ticks och bara måste dra bort lite skinn från läpparna, för det är bara såå kul. Tycker dom, och det har alltså hänt nu och jag har under några dagar haft en torr fläck på min läpp som jag ständigt pillar och drar på. Och det är inte bra för då kommer det aldrig läka och försvinna. Så nu ska jag verkligen smörja, och smörja och smörja in mina läppar i lipsyl (jag vet att det inte är bra egentligen då det gör en beroende men tror det hjälper lite ändå). För det är jobbigt att dra i läpparna så att det börjar blöda och så ett fult sår dyker upp, men nu ska jag vårda mina läppar.

image

image