Varför Ser Dem Så Olyckliga Ut?

Nu när jag sitter och tittar väldigt mycket på mode, kläder, stilar och outfitinspirationer så kan jag inte sluta att tänka på att alla modeller som går på catwalken ser så olyckliga ut och ser ut att vilja börja gråta vilken sekund som helst. Varför är det så egentligen? Dem borde ju vara så glada över att ha ett jobb som dem har fått tack vare att dem ser bra ut (och tyvärr är väldigt smala), men ändå så är deras ögon tunga och deras ansikten saknar någon form av glädje. Kanske är det för att modeskaparna och catwalkproducenten vill att deras ansikten ska vara så neutrala som möjligt så att det är mer fokus på showens stjärna, kläderna, och för att se till så att deras neutrala ansikten passar den stil som kläderna har. Eller så är det kanske för att många modeller får visa dom mest fulaste och konstigaste kläderna man kan tänka sig, så vem skulle egentligen vara glad över det, alla vill väl klä sig och visa upp snygga kreationer på catwalken och inte se ut som om man har sytt något på 5 minuter i ett mörkt rum. Men enligt mig själv så tycker jag bara att det otroligt tråkiga ansiktsuttrycket förstör så mycket för kläderna . Allting blir så dystert, som att man kommer bli olycklig och ledsen om man bär den tröjan eller klänningen. Skulle inte en modevisning blir mer livfull och intressant att kolla på om modellerna inte såg ut att vara ledsna eller skitsura, utan som istället visade ett leende eller en glädje i ansiktet som får en att se helheten i kläderna som designerna har skapat. För mode och kläder ska vara roligt och sprida glädje, så jag tycker att modellerna på catwalken ska visa mer av den visionen, för det ser verkligen urtrist ut.

Image