Bra Shopping

Nu är vi hemma hos Alex och vi tittar just nu på en Starcraft 2 turnering, eller snarare han kollar och jag bloggar. Det låter som en bra deal, jag märker även att magen börjar göra ont, tror mensen är på väg. Men trots lite magont så var det en bra shoppingdag på stan. Vi började dagen på Ströms där Alex fick med sig två par jeans och jag provade den där Barbour jackan som alla tycker jag ser bra ut i men som jag själv är lite osäker på. Jag vet inte om jag tycker den är så snygg på mig… Jag får tänka vidare. Men vi gick sedan till DinSko där ett par höstboots med 5 cm klack fick följa med hem, en perfekt klack för mig att ha under min vardag. Sedan så var det dags att besöka NK för att hitta en plånbok, och det blev en från DKNY, väldigt snygg är den. Jag köpte även med mig en parfym från Georgi Armani, och det roliga är att det var den första jag luktade på inne på NK idag och den fastnade jag för. Lite roligt är det allt. Men det var en bra shoppingdag och det var faktiskt första gången jag handlade inne på NK och fler gånger kommer det bli.

image

image

image

image

image

image

One Comment

  1. Riktigt fina shoppingfynd du gjorde där! Avis på allt, min plånbok faller snart sönder 😛 Men höstskorna och stövlarna från förra året får nog behållas för det är inte billigt med fina skor 🙂 Kram