4 månader tillsammans

I onsdags så firade jag 4 månader tillsammans med min fina älskling. Jag hade planerat att vi skulle se en dansföreställning i Vitabergsparken som Parkteatern skulle hålla i. Jag hade köpt med lite plockmat, lite Asti och tagit med en mysig filt. Jag hade inte berättat för Alex vad vi skulle göra och han hade ingen aning så han kunde inte lista ut det förens jag frågade vilket håll Vitabergsparken låg. När vi väl var på plats så åt vi lite korv, tog en plats långt bak och sedan så pratade vi en massa om allt möjligt innan föreställningen väl satte igång (vi väntade i kanske 1 timme då vi kom så tidigt). Men det kanske inte blev som jag hade tänkt då dansen inte var som jag trodde. Det började väldigt tråkigt och segt, men den näst sista akten var väldigt bra, tyckte jag. Men Alex som inte är intresserad av den sortens dans (han gillar breakdance mer) tyckte att det bara var tråkigt och han höll nästan på att somna. Men jag tyckte ändå det var mysigt, för jag fick spendera dagen med min älskling <3

Image

 

Image

 

Image

Image

 

Image