Min lördag

Min lördag började med ett benpass på gymmet Power Club där Alex tränar, och vi körde ett enkelt och lugnt pass med bara några enstaka övningar då vi kände för att bara köra det lätt då vi hade så låg energi, men oavsett hur hårt eller lätt man tränar under passet så är det bättre än att inte träna något alls, och vi tycker det är viktigt att vi ändå håller igång och tränar enligt våra scheman så jag är glad att vi tog oss till gymmet så att jag fick mitt fjärde träningspass för veckan. Men det som även var roligt med att träna i lördags var att Emma var med ( men hon tittade bara på :P) och det var så härligt att få träffa henne igen och att hon äntligen fick träffa Alex, jag antar att hon har längtat efter det för att se vem det var som fick mig på fall.

Men med trötta ben så gick vi vidare och hämtade ut våra biobiljetter vi hade förbokat precis när vi hade vaknat, vi valde att se Kick Ass 2 som var väldigt bra, innan vi gick och satte oss på Marion’s Gastro Diner baren och drack deras goda milkshake som är så goooooooood (med alkohol i ^^) och även en riktigt god Strawberry Daiquiri i väntat på att filmen skulle börja. Vi bjöd även med Emma att följa med på bion då hennes planer för kvällen inte blev av, och det tackade hon ja till. Efter bion så fortsatte vi kvällen på East och drack lite mer cider och snackade en massa innan vi bestämde oss för att avrunda kvällen och åka hem. När vi väl hade kommit hem så kollade vi på lite film och åt morötter och dipp, mums. Men det var en väldigt trevlig lördag som jag spenderade med två av de finaste personerna i mitt liv <3

Jag tog väldigt roliga bilder som ni ser, bara bilder på en massa dricka, enjoy 😉

image
image
image
image
image
image
image