Hotel Diplomat

Igår så åt jag faktiskt min första brunch någonsin, och dessutom på Hotell Diplomat av alla ställen, men någon gång ska ju vara den första. Det var i lördags som Alex frågade om jag ville följa med hans mamma, lillebror, storebror och hans flickvän på brunch och jag tackade självklart ja. Jag tyckte det lät så vuxet och så lyxigt, precis som det liv jag vill leva, så jag ville självklart testa på och se om det verkligen är så som jag har fantiserat att det skulle vara. Och det var det.

Vi kom dit vid 13 tiden och satte oss vid det bordet vi hade reserverat, precis vid dörren så att man hade utsikt över nästan hela lokalen. Hotellet är även väldigt fint, i restaurangen i alla fall, och det kändes avslappnat i lokalen, en bekväm miljö där vem som helst kan känna sig hemma. Men det var ju inte bara den fina och bekväma lokalen man var där för att uppskatta utan det man har sett framemot var att få äta god mat. Men då jag har en sån stor beslutsångest när det kommer till i princip allting så velade jag fram och tillbaka över vilken maträtt jag skulle välja, men efter att ha känt doften från ett annat bord som hade beställt deras hemmagjorda köttbullar så visste jag direkt att det var det jag ville ha, och det var verkligen jättegott och jag blev väldigt mätt, och till det så drack jag en cider (värst vad mycket dricka det har blivit i helgen haha). Vi avslutade hela brunchen med en kopp tee innan det var dags att åka hem. Tack för brunchen och det trevliga sällskapet, det var verkligen en trevlig söndag!

image
image
image
image