Bra Start På Dagen

God morgon fina läsare, har ni fått en bra start på denna måndag? Jag kan inte direkt säga att jag har fått det, så det känns som att idag kommer bli en dålig dag om den dåliga starten kommer hålla i sig.

Jag försov mig imorse och hade då tänkt ta bussen från mig, jag kommer till hållplatsen och väntar sist i ledet med 3 andra och bussen skulle komma om 1 minut. Jag blir mer och mer stressad men tillslut så kommer bussen, men tydligen så skulle ingen annan på den så den åkte förbi. Jag som började förbereda mig för att gå på men tydligen så uppmärksammade inte chaffören det så bussen åkte då alltså bara förbi, jag blir skitförbannad och börjar powerwalka till jobbet och stressar som f*n. Jag snubblade två gånger men jag kom äntligen fram till jobbet in one piece, öppnar upp allt, råkar gå in i entredörren och råkar sedan skvätta vatten på mina byxor så att det ser ut att en olycka har skett. Rolig morgon? Njaa inte direkt, hoppas dagen blir bättre.

image

image