Påbörjat En Ny Design

Nu har jag lekt lite med bloggen och bytt header till en mycket snyggare som inte lika mörk och tråkig som den tidigare var. Visserligen så är headern fortfarande mörk i färgen men det är ändå något annorlunda som gör det mer snyggt. Jag har även ändrat bakgrundsfärgen till en ljusare nyans som inte gör sidan så grå och tråkig. Jag kände för att liva upp bloggens utseende lite, så lite förändring i färgerna tyckte jag lät som en bra idé. Jag hade gärna velat ändra mer på typsnittet av rubrikerna och inläggen också men det kunde jag tråkigt nog inte göra med den versionen av wordpress jag har nu, och det gjorde mig lite ledsen. Men men, jag får försöka fixa det lite senare med Lottas hjälp. Men vad tycker ni då, ser det bättre ut än tidigare? 🙂

One Comment

  1. Mycket bättre, ser proffsigt ut och du står ut på ett riktigt positivt och snyggt sett. Jättefint! Bara typsnitt på titel, länkar och sånt som behöver fixas på just den här layouten. Bra jobbat! Kram