Make the change

Min motivationsboard är nu färdig. Den blev kanske inte så rolig, snygg eller konstnärlig som jag hade tänkt mig när jag började klistra på allt, men det gör inget för budskapet lyser ändå igenom och jag känner motivationen gro inom mig. Alla citaten kan för mig både riktas till träning och mitt liv så jag kan motiveras till att hålla igång träningen och se till att skapa mig det liv jag vill ha.

Som ni ser så har jag täckt för en bild på boarden och det är den ”skrämmande” bilden på min kropp som jag tog i början på året, och den bilden vill jag tyvärr inte visa upp. Det är en bild på mig själv som jag skäms över så vill inte hänga ut det jag avskyr mest med mig själv så att alla kan se. Men vad tycker ni annars, blir ni också lite motiverade? 🙂

image

image

image

image