It’s All About Quality

What to talk about? Jag har faktiskt ingen aning. Mina tankar står stilla just nu och jag vet inte vad jag ska blogga om. Jag har inte sett något intressant på nätet som känns värt att nämna och jag har inte heller tänkt någon speciellt som jag känner är värt att skriva om. Jag vill ju inte trycka in och mata er med en massa dynga som långsamt förstör era hjärnceller. Skämt o sido, så är jag mer för en kvalitativ blogg där man fokuserar mer på kvalitet än kvantitet. Hellre bra och välskrivna inlägg än många helt onödiga och totalt ointressanta inlägg som inte fyller någon funktion än att bara fylla ut bloggen och visa sig ”duktig” som uppdaterar ofta. Men det är inte det som räknas. Jag håller som sagt på att planera min blogg, och jag har en nisch eller en tanke som jag ska börja med snart. Men jag vill gärna att hela designen på bloggen ska vara klar när jag börjar så hela bloggen får en nystart. Men jag kan inte vänta tills allt är klart för att få ut min bloggidé till folket, utan jag får börja och sen se bloggen utvecklas till det bättre med tiden, både innehållsmässigt och utseendemässigt. Min vän Lotta ska hjälpa mig med kodning, design, fotograferingen för en ny header, och tips på hur man gör bloggen mer användarvänlig, så det är något jag ser framemot, för det är något hon kan.

Image

Image