Känner mig kreativ

Hela dagen på jobbet så har jag letat efter inspirerande och motiverande citat/bilder som kan hjälpa mig hålla en god och positiv attityd till livet. Jag hittade en del som jag nu har reducerat till några få stycken som jag gillade bäst och som nu ska upp på det stora papoersarket jag köpte efter jobbet. Det kommer nog bli jättebra. Som en extra boost och som en extra ”skrämmande” effekt så ska jag även sätta upp den before bilden jag tog på min kropp i början på året, så att jag alltid ser den och ger mig motivation till att inte hamna där igen. Även en bild på en Bikini Fitness tävlande får ta plats på pappret, som en motivation till vart jag vill komma med min kropp. Det här kommer bli väldigt bra för mig så ska börja klistra på allting nu. Spännande!

image

image

image