I can’t stop looking

Tydligen så är det omöjligt för mig att sluta titta på kläder, för oavsett hur mycket jag än säger åt mig att sluta tortera mig själv så kan jag inte låta bli. Kläder är så fascinerande och ger en möjlighet till att skapa en look som visar vem man är. Speciellt nu på jobbet så går mycket tid åt till att söka igenom varje klädbutik jag kommer på, i hopp om att hitta något som kan visa vem Emilia är. Jag har hittat en del kläder som, i min ihopsatta outift jag har skapat i huvudet, ger en klar bild över hur jag skulle vilja se ut i dom kläderna och det ser väldigt bra ut. Stilrent, kvinnligt, enkelt och snyggt, precis som jag vill ha det. Sen så är den ständiga frågan om man kommer passa kläderna eller om dom kommer se bra ut på min kroppstyp och visa mina kurvor istället för att dölja dom. Om ni kommer ihåg så lovade jag mig själv för någon vecka sedan att inte shoppa nya kläder förrns jag känner mig nöjd med min kropp. Jag satsar som sagt på att gå ner i vikt/omfång då jag har börjat träna och äta bättre, så då tycker jag att det känns dumt att köpa nya kläder nu som jag kanske inte kommer kunna använda sen då kläderna kanske förlorar sin passform. Men jag vill väl ändå klä mig snyggt under resans gång, för helt ärligt så går jag klädd i samma kläder hela tiden…. Hur kul är det på en skala mellan 1-10? Inte så roligt, så jag ska se till att hitta billiga kläder som även kan fungera när kroppen blir lite mindre. Jag får shoppa smart, något jag inte har gjort förut, så det här ska bli spännande.

Dessa plagg är jag väldigt sugna på. Dom är enkla, stilrena, snygga och diskreta men som ändå har en snygg detalj som gör plagget mer än bara basickläder. Jag ska se till att prova detta sen när jag går till respektive butik, hoppas dom passar!

Image

 

1. Blazer. 2. Stövlett. 3. Väska. 4. Jeans. 5. Skjorta/Blus. 6. T-Shirt. 7. Fashion Tape. 8. Tröja.