She Wolf

God morgon

Oj oj vilken lång dag det blev igår, jobbade från 07:15-21.30 men konstigt nog så var det inte så jobbigt och jag kände mig inte direkt trött när jag väl kom hem, konstigt. Men men, ibland så chockar kroppen en med att orka mer än vad man trodde om man tänker på omständigheterna.

Men när jag kom hem så åt jag lite, fixade lite mat till killen och sen så mös vi till en film. Det som var lite jobbigt var dock att både jag och Alex hade svårt att sova, trots att han hade jobbat sin första dag efter semestern och jag som hade jobbat hela dagen, men som sagt, kroppen förvånar en ibland.

Sitter i alla fall på jobbet nu och drömmer mig bort till hösten och hur jag vill klä mig. Jag kan verkligen inte slita mig från att kolla på kläder, det är bara något jag måste göra, men det känns så dumt då jag ändå inte kommer köpa något då jag planerat att gå ner i vikt = gå ner någon storlek. Men jag får se till att köpa kläder/skor som fungerar oavsett.