Inredning

Jag längtar tills jag flyttar hemifrån, dels för att flyga från boet och bli mer självständig, känna mig som en vuxen kvinna där jag får ta viktiga beslut själv och ta ansvar för att huset är städat, är fint och att man har mat hemma, men även för att jag längtar tills jag får inreda mitt egna boende så att det ser ut som jag vill. Den möjligheten finns inte direkt när man bor hemma då det är ”föräldrarnas lag och smak” som räknas, och det är ju inget konstigt med det egentligen då det är deras boende och vi barn är mer som ” tillfälliga inneboende”. Men sen kom jag på att det finns ett rum i huset som ändå räknas som mitt och det är mitt rum. Där är jag fri att vara mig själv och göra det jag vill, så självklart så ska det ju även vara inrett precis som jag vill så att det passar min personlighet och visar den jag är. Denna uppenbarelse (jag har vetat om det länge men inte direkt tänkt på det eller lagt ner tid på det) fick mig att bli otroligt sugen på att inreda mitt rum så att det blir bättre. Det första jag behöver är en större säng då det är svårt för mig och min pojkvän att få plats i min lilla säng (jag vet inte hur stor den är, men den är för en person) så det är prioritet nummer 1. Men då mitt rum är väldigt litet så kommer jag ha svårt med att få plats med en dubbelsäng, min garderob, min byrå och mitt skrivbord. Garderoben kan jag nog ta bort men jag måste fundera på andra smarta lösningar då. Men jag sitter och kollar lite på IKEA nu för att hitta smarta förvaringslösningar som passar dom lite mindre sovrummen. Har hittat lite grejer, så vill någon skjutsa mig till IKEA? Men först så måste jag mäta lite så att jag ser hur mycket yta som försvinner och hur man kan placera sängen på bästa sätt. Har suttit och funderat på det hela dagen, men har inte kommit på en lösning ännu, tänk Emilia, Tänk!

Här är några saker som jag skulle vilja ha, framförallt så är den vita spegel/hyllan som lockar mest. 

Image