Jag Saknar Dig <3

Jag upptäckte en sak idag, något som gjorde mig väldigt ledsen och fylld av saknad. Lite roligt hur ens känslor kan förändras så snabbt bara genom att minnas något eller komma på något. Men det här är en annan typ av sorg, det är en sorg av saknad över någon. Jag kan inte förstå att det redan har gått 1 år, tiden har gått så fort men det känns som det var igår du lämnade oss. Jag tror mig alltid höra dig springa runt på golvet, höra hur du smyger fram för att sedan med ett glädjeskutt springa vidare, jag tror mig alltid känna din doft, en doft som gjorde att jag alltid visste att du var nära, jag blir alltid lite förvirrad när jag äter ett äpple då jag inte vet vad jag ska göra med äppelskruttet som blir kvar. Jag saknar alltid nätterna när du la dig i sängen på bredden så att jag knappt fick plats och var tvungen att sova i fosterställning då jag inte ville väcka dig när du slumrade så sött. Jag saknar allt som har med dig att göra.

Jag saknar dig Kajsa <3

R.I.P 2000- 9/8 2012

Image

One Comment