Det Kliar I Fingrarna

Just nu så kliar det i mina fingrar och jag har rysningar och butterflies in my stomach, känslor som uppstår av att tänka på vart jag är påväg i livet. Jag sitter och uppdaterar min lista med mina mål och drömmar som jag planerar att uppfylla i livet, och jag ler inombords och på utsidan när jag tänker på att allt är möjligt. Vi lever i en tid och i ett land där möjligheterna till att uppfylla sina drömmar är så ofantligt oändliga, och det finns egentligen inget som stoppar dig förutom dig själv. Vill du verkligen vara den som står i vägen för att uppfylla dina drömmar? Tänk på att det bara är du som skapar ditt liv och vi lever som sagt i en perfekt tid till att skapa just det liv man drömmer om, det enda som kan ta dig dit är din viljestyrka och din envishet. Så ge inte upp! Jag vet vart jag vill hamna, och den här bloggen kommer bli början på den resan, startpunkten för mitt drömliv.

Min Follow Your Dreams lista är lång och den kommer ständigt uppdateras för är man driven och vill saker i livet så kommer alltid nya mål och drömmar som man vill uppfylla. Skapa ditt liv, och min blogg är starten. Nu Kör Vi!! 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image