Klipper och Klistrar

God morgon alla fina

Idag är det torsdag vilket innebär att helgen snart är här, wiihooo! Så då har vi något att se framemot. Jag har inte gjort några planer än för helgen men jag ska höra runt med vänner och pojkvännen om vad man kan hitta på.

Men än så länge så är det bara torsdag och då jag känner mig extra kreativ idag så sitter jag och klipper och klistrar ihop ett träningsschema, eller det är snarare en träningskalender/avbockningskalender så att jag har koll på hur länge jag har tränat och om jag har tränat alla mina 4 pass som jag ska varje vecka. Det tror jag blir ett väldigt praktiskt, smart och ett lättare sätt för mig att hålla koll på min träning, och veta hur jag ligger till. Denna ska jag sätta upp på min dörr så att jag efter varje pass sätter ett kryss för det avklarade passet och så att jag varje dag ser hur långt jag har kommit.

”Avbockningskalendern” är fortfarande i skapandefasen men ni ser på bilden nedan hur långt jag har kommit.

Image