Blazer På Tork

Tjaba tjena hallå

Vilket trevligt väder vi har eller vad tycker ni? Jag tycker alltid regn är så mysigt, det renar omgivningen och det luktar så gott, och sen är det ett perfekt krypa-in-och-titta-på-film väder då man inte får dåligt samvete om man inte är ute i solen. Eller det kanske bara är jag som är konstig då jag gillar hösten och lite svalare väder mer än sommaren och stekande värme men alla är vi olika.
Anywhooo så är jag precis hemkommen från jobb och träning. Jobbet var lugnt som vanligt och på gymmet så körde jag ett benpass som var väldigt tungt då mina ben är helt slut just nu och jag upptäckte idag att jag har tränat i 3 veckor, så en stor applåd till mig! Detta ska jag för en gång skull hålla igång, I promise you!

Men jag är som sagt hemma nu och upptäckte att min snygga blazer från STOCKH LM ligger på en handduk på mitt golv och torkar. Ett skumt sätt att torka kläder på men då jag inte vill låta den hänga på tork med risken att den tyngs ner och blir för lång, så får den ligga bekvämt på golvet.

image

image