Grapes & Clementines

Idag har jag haft mycket att fundera på när det kommer till min träning. Jag vet hur jag fungerar, och jag vet att jag alltid efter en månads träning tappar motivationen och slutar träna, för att sedan ta upp det igen några månader senare. Det är så jag fungerar då jag inte har något tålamod, ser jag inga förändringar på kroppen efter en månad så blir jag ledsen och slutar då det inte är någon ide att fortsätta. Men det är just detta tänket som gör att jag aldrig ser någon förändring för träning tar tid, minst 3 månader innan några resultat syns. Så för att hålla motivationen uppe och se till så att jag har ett långt/stort (hur säger man?) tålamod och låter det ta den tid det tar, så kommer jag ha min fina pojkvän som stöd och jag ska även ge mig själv en belöning efter att jag tränat ett antal veckor. Jag vet inte om jag ska belöna mig själv efter 2 eller 4 veckors träning så det funderar jag fortfarande på, och även med vad jag ska belöna mig med, får återkomma. Jag vet inte hur många veckor jag har tränat nu, är antingen inne på 3e eller 4e veckan, men det ska jag kolla upp, kanske är dags att belöna mig själv!

Men nu är det onsdagskväll och jag ska njuta av en kopp tee och en fruktsallad som innehåller vindruvor och clemetiner, Mums.

image
image