Ett litet förbud

Efter gårdagens deppighet på grund av min kropp och att kläder inte passar osv, så bestämde jag mig för att inte kolla eller leta efter kläder längre. Jag ska varken kolla på kläder när jag sitter på jobbet eller gå in i någon butik för att titta och prova kläder. Det kanske känns som ett hårt beslut men i dagsläget så känner jag att det inte är någon vits med att kolla på kläder då det bara kommer orsaka negativa tankar hos mig själv. Så för att förhindra dessa negativa tankar och hindra mig själv från att gråta i provrummet så ska jag ha ”klädförbud” på obestämd tid tills jag känner att jag är redo att prova kläder igen, men för att stilla mitt ständiga shoppingsug så har jag bestämt mig för att detta är en perfekt tid att kolla på accessoarer, skor, inredning och smink. För den delen är lika viktig som kläderna. 

Jag har suttit på jobbet nu och kollat lite accessoarer + andra icke-kläder och jag har hittat lite saker. Detta har jag hittat på H&M, Skopunkten och In & Finn.

Image