Filmmys

Det känns lite bättre med min plötsliga nedgång som dök upp tidigare idag, jag pratade om det, hur jag känner osv, med min fina pojkvän som fick mig på andra tankar. Men tyvärr så sitter tankare från tidigare fortfarande kvar och dom kommer nog inte heller försvinna förens jag är helt nöjd med mitt utseende, när/om jag kommer till den punkten i livet att jag accepterar mig själv. Det återstår att ta reda på men för att slippa känna mig lite småsunkig som jag har känt under sommaren så passade jag på att skrubba och smörja in kroppen i BUS så att kroppen kan få lite lyster. Har även smörjt in fötter, händer och ansikte, och jag ligger nu i sängen och kollar på Wayne’s World. Det enda som saknas är pojkvännen Men nu ska jag sova och se till att vakna upp imorgon med bättre tankar om mig själv. Dröm sött fina läsare!

image

image