Myshelg

Nu är jag hemma från träningen som gick väldigt bra. Jag körde mitt första benpass för veckan och jag tog ut mig så mycket jag orkade och jag kände mig väldigt trött och skakig när jag gick därifrån så det kändes bra. Hoppas jag får träningsvärk imorgon, det hade varit roligt.

Men nog om det, jag hade ju lovat er att berätta om min helg med min älskling som blev väldigt mysig och trevlig. Vi sågs i lördags som sagt vid 4-5 tiden och bestämde oss för att gå och bowla på Marion’s Gastro Dinner och dricka lite. Jag kan säga er att det var ett tag sedan som jag bowlade och jag trodde det skulle gå bra för mig då jag fick en bra start men sen gick det utför och jag rullade ner bollen i hörnet och om jag hade tur så fick jag ner en. Nej riktigt så dåligt gick det inte, men det gick upp och ner, ibland så missade jag och ibland fick jag en fullträff. Jag lyckades få två strike i alla fall, Stolt! Men efter 1 timmes spel, en cider och en otroligt underbart god alkoholmilkshake så visade det sig att det var min älskling som vann, men det gör inget att förlora för det var så roligt. Vi satte oss en stund och jag njöt av en Strawberry Daiquire (smakade inte som den sorts strawberry daiquier jag gillar men den var helt okej) Och milkshaken…. jag finner inga ord för hur god den var. MUMS! den måste jag dricka igen, så vill någon hänga med dit och spela lite bowling?

Efter lite bowling och lite drinkavnjutning så gick vi vidare till East för att avnjuta ännu mer dricka, så vi tog varsin öl och cider medans vi väntade på att få gå på bio och se Grown Ups 2, en komedi med Adam Sandlar mfl. Jag hade inte sett 1an men den var rolig ändå, så gå och se den om ni vill skratta, för det gjorde jag mycket.

Så efter bowling, en massa drinkar och dricka, lite barhäng på East och en komedi på bio så bestämde vi oss för att åka hem till älsklingen för att fortsätta myshelgen där med mer film.

Sen så på söndagen så tog vi det bara lugnt och spelade lite spel och kollade mer film, så mysigt! Men det här var helt klart en väldigt mysig helg, längtar redan tills nästa helg, kom fort!

Image

 

Image

Image

 

Image

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image