Mysig start på augusti

Nu när det var dags för augusti månad att göra sin entré för sommaren så passade jag och Lotta på att spendera kvällen på stan med att fika/äta något samtidigt som vi pratar om allt i våra liv. Jag kom in till stan tidigare än henne så jag kollade runt i några butiker och testade lite kläder men inget satt som jag ville, som vanligt då. Men jag tänker inte ge upp, jag ska hitta kläder!

Men jag mötte sedan upp Lotta och vi bestämde oss för att gå en promenad runt omkring i stan då vi inte kunde bestämma oss vart vi skulle fika, så vi gick längs  med drottninggatan, kungsgatan mot stureplan, sedan så gick vi till kungsträdgården och mot gamla stan, så vi gick runt och bara pratade och drack en hallon slush, Lotta drack en slush med smak av Tropical fruit som gjorde hennes tunga blå :P.  Det kanske inte var det smartaste att dricka något som var så isigt och kallt när det blev kväll då det blev rätt så kyligt men vi var så törstiga och det såg så gott ut så det blev en sån, yummie. 

Vi diskuterade även hur vi kunde göra min blogg bättre och det kommer nog bli en bra förändring här inne när vi väl börjar sätta igång och jobba med det. Så spännande att få göra om layouten och ändra utseendet på bloggen, tror att den kan behöva en nystart inför hösten.

Men innan vi kan börja jobba med det så måste jag få min sömn så att jag orkar ta mig upp till jobbet imorgon. Sista dagen på veckan och sen så är det helg, och det ser jag framemot, behöver vila ut lite. Men vi hörs imorgon, sov så gott!

Image

 

Image

 

Image