Lång dag

Hej på er, har ni haft det fint denna molniga och regniga dag? Har ni passat på att sitta på ett mysigt cafe, haft en shoppingrunda, eller njutit av en slödag hemma med en massa filmer? Jag har haft det helt okej och jag kom hem för kanske en timme sedan efter en dag fylld av jobb, träning och lite fönstershopping med Emma. Jobbet gick bra men det hände som vanligt inte så mycket, men än så länge så är inte majoriteten av de anställdas semester slut så det kommer nog vara fortsatt lugnt någon vecka till. Det är faktiskt skönt nu när man har vant sig med det långsamma tempot, men lite aktivitet vill man ändå ha på sitt jobb. Så för att få använda mig av min energi så gick jag och tränade bröst och triceps efter jobbet, det kändes tungt och jag körde tills jag inte orkade lyfta längre så jag hoppas att jag får träningsvärk. Efter träningen så tog jag mig till Sollentuna där jag träffade Emma och invigde systemet för henne (hon fyllde 20 för en månad sen) och sen så fönstershoppade vi lite. Jag hittade en fin skjorta/blus på H&M som inte var allt för transparent så jag ska testa den imorgon när jag ska in till stan för att träffa en annan kompis.
Efter det så gick jag hem i regnet, tur att jag lånade ett parably från jobbet, och har bara tagit det lugnt. Jag ska börja göra mig iordning för sängen då det snart är dags att sova. Så jag säger godnatt till er nu, så får vi höras imorgon, nighty nighty 🙂

image

image