B-Vitaminer

Snart är det läggdags för mig då jag öppnar på jobbet imorgon, men då jag köpte nya B-Vitaminer idag efter jobbet så tänkte jag bara visa upp vilka andra vitaminer jag äter. Då jag känner mig väldigt trött, grå, trist, energilös och väldigt sliten i princip varje dag så tror jag att jag har brist på vitaminer i kroppen, och att det kunde vara bra att äta lite tillskott för att lägga till det jag saknar. Det är därför som jag äter Omega-3, Multivitamin så att jag får i mig lite av varje, Silica för att få i mig mer av det som bygger upp hår/hud/naglar, lite fettförbränningspiller och så det nya jag köpte idag som bara är B-Vitaminer: Beviplex Comp. Anledningen till att jag bara köpte en burk med B-Vitaminer är för att min frisör sa att det skulle ge mitt hår liv igen då håret är byggt på det, eller får sin näring av B-Vitaminerna, och även huden och naglarna kan förbättras. Jag får ge alla dessa tillskott 1-3 månader innan jag kan säga om det har gjort någon skillnad men jag hoppas att jag till hösten kan stråla.

image

image

image

image

image