Ny vecka

God morgon allihopa, är ni pigga och glada denna molniga men tunga måndag? Jag kan inte direkt säga att jag är det då jag knappt har sovit något och känner att en infektion har börjat gro i kroppen. Både jag och min pojkvän hade svårt att sova inatt så vi är slöa båda två, och det kan nog bero på många saker. Dels så var vi inte så trötta då vi hade gått upp sent på söndagen, sen så var det äckligt varmt i mitt rum så att man låg och svettades hela tiden, så för att svalka oss så öppnade jag fönstret men det blev då jättekallt istället(kanske är därför jag känner mig småsjuk) och sen tror jag att vi båda var nojiga över att försova oss så vi vaknade till lite då och då och somnade inte riktigt tungt, utan mer bara att man vilade ögonen. Så man kan säga att man är väldigt slö idag.
Jag hann inte ens sminka mig hemma då jag gick upp försent så jag sminkade mig väldigt snabbt på jobbet. Testade min nya foundation jag köpte i torsdags (spontanköp) och den var helt okej. Inte den perfekta foundationen men den fungerar.

image

image