Tired

God förmiddag/eftermiddag på er, allt bra? Jag är väldigt trött idag och känner verkligen bara för att gå och sova. Det är inte så att jag sov dåligt utan jag sov ändå bra och sov säkert mina 8 timmar men det var ändå tufft att komma upp imorse så jag fick verkligen tvinga mig upp ur sängen, och jag sitter nu här och stirrar in i datorskärmen och känner hur mina ögonlock är tunga. Ja sitter och kollar kläder som vanligt, utan någon lycka om att hitta något, så mina ögon går i kors på grund av det också. 

Nej snart är det dags att lunchavlösa en kollega igen så ska börja göra mig redo att gå, vi hörs sen.

Så här känner jag mig just nu, att ja dricker en massa tee (dricker inte kaffe) för att hålla mig vaken men ögonen är fortfarande tunga och jag håller på att somna, jag hoppas i alla fall att jag inte ser så trött ut, i så fall så får jag skvätta lite vatten i ansiktet så att jag vaknar till.

Image