Träningsupplägg

Klockan slår snart 17 och det innebär att den här dagen snart är slut. Det har inte hänt så mycket idag, annat än att jag har lunchavlöst en kollega i en annan reception, så jag har lite energi kvar som jag ska ta ut på gymmet idag. Jag har som sagt haft mycket tid till att planera min träning och enligt mitt träningschema som jag skapade idag så kommer min träning vara upplagd så här:

Måndag – Ben
Tisdag – Biceps & Rygg
Onsdag – Triceps & Bröst
Torsdag – Ben

Sen så får jag se till att göra någon form av kondition under helgen beroende på vad jag väljer att hitta på under mina lediga dagar. Men jag gillar mitt upplägg, så jag får två benpass och två överkroppspass i veckan och det är ju perfekt och jag ska hålla det nu, det lovar jag mig själv.

Så om jag nu ska gå efter mitt schema så är det benen som ska tränas idag, spännande.

image