Beautiful ring

Nu har jag förflyttat mig till en annan av Ericssons receptioner då jag lunchavlöser en kollega. Nu när det är sommar så är det några receptionister som sitter själva i några av receptionerna, man sitter annars två stycken, och då hjälper vi alla till så att alla får i sig lunch, så då brukar några springa över till ett annat hus och sitta där under deras lunch. Så nu är det första gången som jag sitter i en annan av Ericssons receptioner och det är så spännande, känns lite som att det är förstadagen på jobbet då man har blivit så van med hur det fungerar i sin reception, men att testa på nytt är alltid roligt.

Här är i alla fall en bild på ringen jag köpte från Guldfynd, tycker den var enkel, snygg och diskret, precis så som jag vill ha det. Längtar tills den kommer på posten, tror nämligen att den kan bli en ny ringfavorit. Så fiiin 🙂

ring