Vill komma bort för en dag

Jag känner mig rätt så dålig då jag redan har tappat min träning som jag påbörjade förra veckan, och det innebär att fas2 i min resa för att förbättra mig själv har tagit en paus efter en vecka. Efter bara en vecka och det känner jag mig dålig över. Men att träna överkroppen när man har en brännande solbränna på sina armar och axlar är nog inte det man väljer att göra, oavsett hur mycket man vill förbättra sig själv och fortsätta med fas2. Så det får vänta lite tills svedan börjar avta, smörjar in med en massa Alovera så det borde bli bättre snart.

Men jag sitter fortfarande på jobbet som sagt, slutar kl 17 idag så jag stänger på jobbet, lite segt då det inte är så mycket att göra men jag fördriver tiden med att kolla på lite aktiviteter att göra. Är sugen på att få komma bort lite, i alla fall komma bort för en dag där jag kan njuta av en ny miljö och där jag kan få lyxa till det lite för mig själv. Jag sitter och kollar lite på om man kan ta en dygnskryssning och även åka en dag till Sandhamn och njuta av skärgården lite, som en äkta svensk sommar, det hade väl varit mysigt? För hur trevligt och mysigt ser inte Sandhamn ut? 🙂

Image

Image

Image