Loppis

Nu var det ett tag sen jag kom hem från loppisen vid Täbygalopp men då jag somnade nästan på direkten när jag kom hem och efter lite mobilstrul så uppdaterar ja nu. Men loppisen gick bra i alla fall, men inte så bra som jag hade hoppats då jag trodde jag hade bra grejer som jag sålde till det låga priset av 20 kr. Men jag tror jag fick sålt mer än hälften i alla fall. Vet inte hur jag ska göra med det sista som inte blev sålt, om jag ska försöka sälja igen eller skicka till myrorna, ska fundera på hur jag väljer att göra. Annars så var det endel besökare som kollade in vår hörna och jag fick ihop en liten slant i alla fall så det tackar jag för. Jag har dock bränt mig riktigt ordentligt och då menar jag riktigt dåligt så jag ser ut som en kräfta och det svider till, aj. Men så blir det om man står i stekande sol och 25+ grader i ca 3-4 timmar. Får smörja in i Alovera och hoppas det lägger sig snart. Men det var en trevlig dag och jag tackar Lotta och hennes mamma som ställde upp för att hjälpa till, tack!

image

image

image

image

image

One Ping

  1. Pingback: