Hoppas på dessa 3

Jag har det lite svårt att inte tänka på hösten då jag redan nu börjar få upp bilder och tankar i huvudet om hur jag skulle vilja klä mig i höst. Snygga kappor, trenchcoat, stövletter, stilrena och snygga kläder som är kvinnliga utan att vara för mycket. Så vill jag klä mig. För mig så är hösten den mysigaste årstiden att klä sig på och styla sig på. Jag vet inte varför men jag tycker man ser så sofistikerad och stilren ut när man kommer i en snygg kappa, snygga skor och är klädd med kanske en snygg klänning med stumpbyxor till. Det är något med den möjligheten som gör hösten så mycket roligare att köpa kläder till. Jag har aldrig varit mycket för sommarkläder då jag inte trivs med att visa så mycket hud, så då passar hösten för mig. Var inne på Ellos.se igår och köpte 3 stycken plagg som jag hoppas blir bra. Jag har alltid en bild i huvudet över hur jag skulle villa styla alla plaggen jag ser som är snygga så jag hoppas att dessa 3 plagg uppfyller mina outfitfantasier då jag har det svårt just nu att hitta kläder som sitter bra. Men måste vänta tills dom kommer på posten först.

Det här är en sån kabelstickad tröja som jag vill ha, jag hoppas bara att den är mer figurformande än de andra jag har provat, för jag vill att det ska sitta så tajt som möjligt.

Image

Jag är ute efter en spetstopp. Den blå som jag visade från lindex var alldeles för kort så den föll bort, men så hittade jag denna, den är fin, enkelt och söt men ändå stilren. Jag hoppas även att den sitter relativt tajt.

Image

När jag köper klänningar/tunikor så vill jag att dom ska ha markerad midja, ha ärmar (alltså inte vara som ett linne) och vara enkla. Jag hittade då denna som såg helt okej ut som en vardagsklänning. Skulle bli snyggt med ett par strumpbyxor.

Image