Ta hand om underlivet

Jag tror inte att alla riktigt förstår hur viktigt det är att ta hand om sitt underliv med tanke på att det är så känsligt, och jag är en av dom som inte har förstår det. Tydligen så har även 8 av 10 kvinnor haft någon form av underlivsproblem och det tyder nog bara på hur dåligt informerade vi är om detta ämne, och om hur lite vi vill prata om det.

Det härliga gänget på Reddville fokuserar jämnt på att informera oss kvinnor om det som berör oss och är viktigt för vår hälsa, och de har under förra kampanjen valt att fokusera på att just informera mer om underlivet och vilka problem som kan uppstå i det området. De har i samband med kampanjen lanserat en sida där man kan läsa artiklar om underlivsproblem och även chatta med en expert, underlivscoachen.se heter sajten så gå in och kika.

I mitt lilla Reddville paket jag fick hem så fick jag 4 produkter som ska hjälpa till att hålla underlivet friskt och de produkterna var bland annat två produkter som har lågt pH-värde och är milda: RFSU Private Area Daily Balance som är en dubbelverkande intimtvätt, RFSU Private Area Soft Balance som är en dubbelverkande intimcreme. Om man har besvär med klåda, svid och irritation så kan RFSU Private Area Active Balance som är dubbelverkande mot svampinfektion i underlivet vara något, och sen så fick vi RFSU Private Area Natural Balance som är dubbelverkande mot bakteriell vaginos om man har besvär med illaluktande flytningar.

Det känns skönt att ha dessa produkter nära om det skulle vara så att något besvär dyker upp, och ni kan köpa dessa produkter på utvalda apotek och livsmedelsbutiker och ni får även 20 % rabatt på denna intimserie på Coop, (se Reddville.se för mer info)

Så vad väntar ni på, ta hand om ert underliv för det är nog det stället som man mest vill hålla fräscht och friskt.

Image

 

Image

Image

Image