Nyinköpt för hår och hud

Hej på er denna molniga/soliga måndag. En ny vecka har börjat och jag tar nya tag. Idag så känner jag för att ta kontroll över mitt liv. Jag vill få kontroll på bloggen, mig själv, mina planer, mina mål, mina drömmar, mitt utseende, min kropp och allt som har med mig att göra helt enkelt. Jag har redan påbörjat med att ta kontroll över mitt utseende då jag idag har shoppat en massa hårprodukter och produkter för kroppen och ansiktet från eleven som jag hoppas ska hjälpa mig få det håret och den hyn jag vill ha. Det är beställt idag så jag hoppas att jag får paketet snart så att jag kan påbörja fas 1 av min förbättring.

På bilden ser ni det jag har köpt:

nyinköpt

1: Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque – Har hört att denna inpackning ska vara bra för håret så tänkte att det kunde vara värt att testa.

2: Got2B Guardian Angel Heat Protection – Jag vill inte slita för mycket på mitt hår när jag väljer att platta det så tänkte att ett värmeskydd är bra att ha.

3: Macadamia Natural Oil No Tangle Brush – Fick höra av en kollega på jobbet att denna borste är väldigt bra och sliter mindre på håret och rättar ut det enkelt så det passar mitt slitna hår.

4: Olay Double Action Day Cream – Jag behövde en ny dagkräm som kan återfukta under dagen.

5: Olay Double Action Nourishing & Regenerating Night Cream- Lika som med dagkrämen, jag behöver även återfukta ansiktet under natten.

6: RFSU Private Area Easy Shavin Intim Shaving Gel – Jag gillar denna gelen då den är genomskinlig, det gör det lättare att raka.

7: RFSU Private Area Hair Helper Intim After Care –  Jag har ofta problem med inåtväxande hårstrån när jag rakar benen så ska se om denna hjälper lite.

8: TIGI Bed Head Recovery Program Tweens – Ett bra shampoo är en bra investering för håret säger man och ett bra shampoo är ett lite dyrare säger dom också, så tänkte se om det dom säger är sant, detta shampoot ska reparera så ska se om det kan hjälpa mitt slitna hår.

9: Oral-B Pro-Expert Whitening Toothpaste – Vita tänder vill väl alla ha så ska se om denna gör mina tänder någon nyans ljusare.

2 Comments

  1. Hej!

    jag undrar om du är nöjd med din dag och nattkräm från olay? funderar på att köpa den själv..

    • Hej 🙂

      Om jag ska vara helt ärlig så är jag sämst på att smörja in mig så hur krämerna har fungerat långsiktigt kan jag tyvärr inte svara på, ska se till att bli bättre med den morgon och kvälls rutinen 😛 Men när jag väl använde produkten så tycker jag ändå att den sjönk in i huden bra och jag kände mig len efter applicering, men några långsiktiga förändringar har jag som sagt inte märkt av 🙂