Midsommar 2013

Nu tänkte jag skriva lite kort om min midsommar 2013 som jag firade tillsammans med min pojkvän ALexander, min familj och två gäster till min storebror. Vi firade hela dagen hemma med en trevlig middag med väldigt trevligt sällskap. Min storebror Ludvig hade fått besök av sin flickvän från Lund (Han pluggar där nere men är hemma i Stockholm igen över sommaren för att jobba) och även en kompis till honom från Uppsala. 

Hela firandet började med en fördrink på baksidan innan det var dags för middag på vår altan/balkong. VI åt grillat kött (vet inte vad det var, fläskfile eller nått kanske) med färsk sommarpotatis, köttbullar, korv och goda såser till. Till efterrätt så blev det en klassisk jordgubsstårta som jag hade fått ansvaret att förbereda och den blev riktigt god. Sen mot slutet på kvällen så gick jag och Alexander upp på rummet och mös till en film, vi firade trots allt 2 månader tillsammans så vi ville vara lite för oss själva. Detta var mitt midsommarfirande, det blev en lugn dag men det var bara skönt.

Här kommer några bilder:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Hade ni en bra midsommar? Berätta gärna vad ni gjorde 🙂