Absolut torr

Jag kan nog inte vara den enda som har missat att Sverige efter lite regnskurar hit och dit äntligen har fått lite värme och stekande sol över oss. Men den stekande solen och värmen för inte bara med sig sköna parkhäng, solbruna ben och behagliga vindar, utan värmen kan även göra en så varm att man svettas. Något som man helst inte vill göra. Att svettas är naturligt då det håller kroppstemperaturen rätt, men ibland så kanske man svettas lite mer än vad man vill.

Men nu finns Absolut Torr att köpa på Apoteket som motverkar svett och lukt i upp till 7 dagar. I paketet som det underbara gänget på Reddville skickade till mig så fick man en Absolut Torr Dab-On, som är en sorts deodorant som man applicerar i t ex armhålan på kvällen och sedan så fick man Absolut Torr Wipes som är våtservetter med samma effekt som man kan använda var som helst på kroppen.

Dessa ska bli spännande att testa nu under sommaren och jag tackar Reddville för det fina paketet, Tack!

image

image

image