Sommaren medför ny stilkänsla

Det jag kan känna när det kommer till kläder, nya trender och stilar, är att man gärna vill klä sig på ett sätt som kanske inte går ihop med sin kroppstyp. Visserligen så ska man inte tänka så då man ska få klä sig precis hur man vill, men det är nog inte så snyggt om jag hade kommit i det trendiga plagget magtröja som är det enda som man ser i nuläget. Varför? Jo för att jag inte har den kroppen. Men som sagt så ska man få klä sig precis hur man vill oavsett kroppstyp om man tycker en stil/trend är snygg, bara man själv trivs i det då det självförtroendet som din trivsel visar gör dig snygg oavsett vad du har på dig.

Jag tänker mycket på stil och kläder när det kommer till mig själv, för jag känner att jag ändrar mig så ofta när det kommer till min personliga stil. När jag tittar runt på kläderna som finns ute till försäljning just nu så skulle jag vilja ha i princip nästan allt då det är så mycket snyggt, men sen kommer den där osäkerheten fram som säger att jag inte kan klä mig i dom kläderna då jag är för lång, lite för mullig, för blek osv, men varför lyssnar jag på dom rösterna för? Jag får klä mig precis som jag vill för bara jag gillar det jag har på mig, så kommer andra göra det också. 

Jag vill som sagt uppdatera hela min garderob och jag gör det i en långsam takt. Jag ska se om jag kan sälja på en loppis nästa helg så att jag får bort allt jag inte vill ha och inte längre passar, och sen så ska jag se till att garderoben blir som jag vill ha den. Har suttit och tittat runt på kläder nu (som vanligt då) här på jobbet och jag har hittar lite som jag vill ha. Vad tycks?

Image