Jag vill ha möjligheten att bevara

Jag saknar min kamera. Jag saknar att ha möjligheten till att fota de händelserna jag är med om (en resa, en fest eller när kompisgänget har vattenkrig i parken), att fota det jag ser (ett ”spökhus”, ett vackert vattenfall eller en söt maskot som sprider glädje), att fota det jag tycker om (mina vänner, när jag ser förändringar eller när jag får vara kreativ och skapa saker) eller bara fota det som jag tycker ser fint ut. Den möjligheten saknar jag då min kamera har försvunnit. Att fotografera och på en bild bevara det som varit är något som betyder otroligt mycket för mig, och då man brukar säga att en bild säger mer än tusen ord så kan en bild väcka flera minnen och tankar än om man bara pratar om det som varit. Livet handlar om att upptäcka och skapa sig minnen, så varför inte bevara dom längre med hjälp av en så enkel pryl som en kamera? Ett enkelt klick och du har bevarat något som du vill minnas. En bild för mig är inte bara en händelse som fastnade på bild, utan en bild för mig är ett minne och en känsla av en speciell händelse/sak som visar mig och låter mig komma ihåg det som varit. 

Jag är väldigt nostalgisk av mig och vill spara på allt jag gör, och det gör jag för att jag vill ha saker att titta på och tänka tillbaka till när jag väl sitter där som en gammal gumma. För mig så har en konsertbiljett, ett vykort, ett ljus osv en speciell mening som gör att jag måste spara det, för så mycket betyder minnen för mig.

Jag skulle vilja vinna en Röd NIKON Coolpix S3500 kamera som Isabelle tävlar ut tillsammans med Shopello, med enkelheten att jag vill ha möjligheten att bevara mina minnen på ett blankt litet papper som ger mer glädje till mig än vad ett minne i mina tankar gör. Jag vill ha den här möjligheten.

Image