På jakt efter en ny väska

Nu när jag har en ny kofta/kavaj/jacka och nya skor till våren/sommaren så känner jag att det även är dags att uppdatera looken med en ny väska (och helst en helt ny garderob men det får jag vänta med då inget tycks passa). Men jag vet inte riktigt vad det är för typ av väska jag vill ha. Jag vill inte att den ska vara för lite eller för stor och jag vill inte heller att den ska vara för utstickande med massa konstiga detaljer, former och färger, utan jag vill att det ska vara enkelt och stilrent som med allt annat när det kommer till stil för mig. Så nu när jag sitter på jobbet så letar jag runt lite på nätet och i några butiker och har hittat två lämpliga kandidater på väskor som är stilrena och snygga. Den ena som är cougnacfärgad är från accent och den andra är från nelly, vad tycker ni?

Image

 

Image