Ska ”springa” vårruset

 

Jag bestämde mig helt spontant och utan att tänka igenom beslutet riktigt ordentligt, för att anmäla mig till Vårruset som är i Stockholm nu på tisdag den 28 maj. Jag fick bara ett ryck över att det skulle vara en rolig grej att delta, testa på hur det är, känna gemenskapen, få e medalj som visar att man har genomfört loppet och bara visa mig själv att jag vågar saker. Jag kom bara att tänka på detta loppet när jag såg det i Friskispressen när jag jobbade mitt pass på Friskis&Svettis för någon vecka sedan, och när jag började tänka på den där listan jag ska skriva med saker jag vill uppnå, och då tänkte jag att det här loppet kan vara en rolig och minnesvärd upplevelse. Men jag har bestämt mig för att inte springa under loppet, för det har jag inte konditionen för, då löpning inte är min grej, men jag tänkte powerwalka istället och det är lika bra det. Motion som motion. Jag anmälde även mamma till loppet men då hon är sjuk så är det tveksamt om hon kan delta, och det är ju inte så roligt att genomföra loppet själv så hoppas det löser sig. Krya på dig mamma!

Men det här var verkligen en spontan aktivitet och det är bara roligt, mycket spontanitet ska jag ha i framtiden för det är då det blir som roligast!

Bilder tagna från vårruset.se

Image

 

Image