Godmorgon onsdag

Godmorgon kära läsare, är allt bra med er?

Jag är i alla fall väldigt trött. Har knappt sovit något inatt och så har jag märkt att det är under flera nätter i rad nu. Tidigare så sov jag alltid väldigt djupt, att när jag väl somnade så sov jag hela natten fram tills klockan ringde eller när jag vakna av mig själv, men så verkar det inte vara längre. Just nu så vaknar jag kanske 2 gånger under natten och tror att jag har försovit mig fast klockan bara är runt 3 på natten, och senast igår så kändes det som att jag inte har sovit något alls. Det kändes som att jag bara låg i sängen med slutna ögon och väntade på att jag skulle somna. Och bara för att jag ständigt sa åt mig själv att somna så gick det inte. Så det känns som att jag inte har sovit något inatt och det märker jag då jag vill somna här på jobbet, men det ska jag inte göra. Jag får se till att lägga mig tidigt ikväll, för jag kan garantera att jag kommer vara otroligt trött ikväll, så jag hoppas jag kommer sova gott då.

Image