Drömmar är vår drivkraft

Hej på er!

Är allt bra med er? Med mig är det bara bra, det har varit en lång och hektisk dag på jobbet idag då det har varit strul med dörrar osv. Så det har varit mycket spring och mycket förklarande för anställda som inte verkar vilja lyssna eller ens förstå. Men men nu ska jag inte snacka om det, utan idag så är jag lite trött men dagen är tyvärr inte slut än då jag ska på ett möte med jobbet till kl 19 innan jag får ta mig hem. Så det är några timmar kvar.

Hur är det annars då? Jo livet rullar på och jag jobbar på för fullt. Sitter och tänker mycket på framtiden och hur jag vill att livet ska bli. Ska sitta och skriva ihop en sån lista med saker jag vill göra/uppnå/uppleva innan jag dör. Tror det kan vara ett bra sätt att ha sina drömmar framför sig så att man alltid vet vad man vill och kan sträva efter att uppnå dom, oavsett om det är möjligt eller inte. Drömmar är till för att få oss att kämpa och ha något att sträva efter, så en sån lista ska jag skapa. 

Image